Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Filip Krastev terug bij PEC Zwolle

Wat velen niet hadden gedacht maar wel gehoopt is dan toch gelukt. PEC Zwolle heeft Filip Krastev terug gehaald naar Zwolle. De 22-jarige middenvelder wordt wederom een jaar gehuurd van de City Football Group.
Screenshot_20240719-170250_Instagram

Krastev kwam halverwege vorig seizoen al een half jaar uit voor PEC Zwolle. De Bulgaar had even tijd nodig om wedstrijdfit te worden, knokte zich vervolgens in de basis en gaf zijn plek ook niet meer af. Krastev kwam tot veertien wedstrijden en maakte daarin veel indruk.

Filip Krastev: ,,Ik ben ontzettend blij dat ik weer terug ben in Zwolle. De club met supporters voelde voor mij als familie. Al helemaal tijdens mijn laatste wedstrijd tegen FC Twente. Het afgelopen half jaar heb ik hier veel geleerd en was ik van waarde voor de ploeg. Daarom ben ik extra blij dat er nog een hoofdstuk aan mijn Zwolse avontuur wordt toegevoegd."
Screenshot_20240719-170245_Instagram

Ook technisch directeur Gerry Hamstra is tevreden met de terugkeer van Filip: ,,Filip staat voor creatief en aanvallend voetbal. Vorig seizoen heeft hij bewezen een versterking te zijn voor PEC Zwolle. We hebben altijd nauw contact gehouden en wisten ook dat Filip graag in Zwolle wilde blijven voetballen. Dat we nu tot deze constructie zijn gekomen is voor Filip en ons heel goed nieuws."