Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Johan Hamstra sluit terugkeer Younes Namli niet uit

Technisch directeur van PEC Zwolle Johan Hamstra geeft in een gesprek met De Stentor aan dat er niets concreet speelt omtrent een transfer van Davy van den Berg naar het Zwitserse FC Basel. Davy van den Berg zou in de belangstelling staan van FC Basel, maar volgens Hamstra is er niets concreet. "Er heeft zich geen club gemeld, dus op dit moment is er niks. Ik ben blij dat hij bij ons gebleven is en we hebben geprobeerd zijn aflopende contract te verlengen, maar daarvoor geldt: it takes two to tango. We zijn in gesprek, maar moeten ook respect hebben voor elkaars argumenten."

Screenshot_20240906_102027_Instagram

"Als er een bod ligt moeten we alsnog een afweging maken", vervolgt de technisch directeur. "Het is niet zo dat we dat geld dan ook allemaal gelijk netto hebben, er zijn ook afspraken met z’n vorige club FC Utrecht. We willen deze selectie nu bij elkaar houden, maar zijn geen Manchester City en kunnen bij wijze van spreken tegen een bod van vijftien miljoen euro geen nee zeggen."

Hamstra sluit een terugkeer van Younes Namli niet uit  "Wat ons betreft staat de deur open, maar ik ga niet voor Younes praten. We hebben echt wel pogingen gedaan deze transferperiode. Hij is daarin ook duidelijk geweest. Ik hem als mens heel hoog zitten, buiten dat hij heel goed kan voetballen. Hij is en blijft welkom", zo wordt gezegd over Namli, die zelf zou mikken op een hoger segment, maar een terugkeer in Zwolle ook niet volledig uitsluit.