Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle contracteert Jamiro Monteiro

PEC Zwolle meldy via hun kanelen dat men de selectie verder heeft versterkt met Jamiro Monteiro. De 30-jarige middenvelder heeft in Zwolle zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot 2026 aan de club bindt. Daarbij is een optie voor een derde jaar opgenomen.

Monteiro, tevens international van Kaapverdië, speelde de voorbije jaren voor Gaziantepspor, San Jose Earthquakes, Philadelphia Union en FC Metz. In Nederland was Monteiro, die transfervrij naar het MAC3PARK stadion komt, eerder actief voor SC Cambuur en Heracles Almelo.

Screenshot_20240831_083301_Instagram

Jamiro Monteiro: ,,Het voelt goed om terug te zijn in mijn geboorteland, bij een ambitieuze club in een voor mij bekende competitie. PEC Zwolle is een mooie club met veel jonge, talentvolle spelers, waar ik met mijn ervaring op en buiten het veld van waarde hoop te zijn. Te beginnen aanstaande zondag.”
Screenshot_20240831_083359_Instagram

Gerry Hamstra, technisch directeur, PEC Zwolle: ,,Dat wij een speler als Jamiro naar Zwolle hebben kunnen halen stemt mij heel tevreden. Jamiro is een hele ervaren, slimme en veelzijdige middenvelder. Vanochtend sluit Jamiro aan bij de training in aanloop naar zondag. Bij deze wensen wij hem welkom bij de club en veel succes.”