Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle fans begrijpen waarom Serdar Gözübüyük niet op het EK mag fluiten

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zich niet populair gemaakt tijdens de wedstrijd PEC Zwolle – Heracles Almelo van afgelopen zondag. PEC Zwolle kreeg twee gele kaarten in die wedstrijd en missen daardoor twee belangrijke spelers, Thomas Lam en Younes Namli, tegen Feyenoord en volgens supporters is dat te danken aan “inconsequent en arrogant fluiten’ van de leidsman.

Gözübüyük heeft onlangs te horen gekregen dat hij niet als arbiter zal fungeren op het naderende EK in Duitsland maar hij zal alleen als vierde man uit mogen komen op dat EK. Alleen Danny Makkelie mag Nederland als scheidsrechter vertegenwoordigen en Gözübüyük zal hem daar als vierde man bij assisteren. Supporters van De Blauwvingers begrijpen die beslissing maar al te goed en zeggen “Mag Gözübüyük niet op het EK fluiten? Hij liet afgelopen zondag zien waarom niet. Hij kan niet klokkijken en geeft onnodig veel geel’ schrijft iemand op social media. Iemand anders reageert “helemaal mee eens want zit me groen en geel te ergeren aan dit arrogant mannetje die denkt dat hij heel wat is. Gelukkig heeft de UEFA dat gezien en nu moeten ze het in Zeist nog zien’.
Iemand anders reageert met “Inconsequent fluiten waardoor een hoop gemopper van spelers ontstaat en daar dan wel geel voor geven, het is een autoritair mannetje”.