Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Teammanager Isaak Teunis vertrekt bij PEC Zwolle

PEC Zwolle maakt bekend dat teammaneger Isaak Teunis medio september gaat stoppen bij de Zwollenaren. Na ruim 30 jaar betrokken te zijn geweest bij de club, heeft de Zwollenaar besloten te stoppen. PEC Zwolle - Heracles Almelo is zondagmiddag zijn laatste wedstrijd in dienst van de club.

Als kind kreeg Isaak PEC Zwolle al met de paplepel ingegoten. Samen met zijn vader en broer, beiden nog altijd betrokken bij de club, was hij er thuis en uit bijna altijd bij en werd hij later vrijwilliger. Isaak is inmiddels vijftien jaar betrokken bij het eerste elftal, waar hij de absolute hoogtepunten van de club in 2014 van dichtbij meemaakte.
49341fde-4c49-4379-9343-0669c3aa5321

Isaak Teunis: ,,Stoppen bij deze mooie club is voor mij een moeilijke beslissing geweest. Ik kijk namelijk terug op een fantastische tijd waarin ik met mijn blauw-witte hart van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Met als hoogtepunt een aantal fantastische prestaties als promotie, kampioenschap, bekerwinst, winst van de Johan Cruijff Schaal en zelfs Europees voetbal. Ik koester al deze herinneringen en de mooie mensen waarmee ik heb mogen samenwerken. Mijn toekomst is voor dit moment nog niet concreet, maar zal hopelijk weer binnen het voetbal liggen."

Gerry Hamstra, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Isaak leeft voor deze club en heeft al die jaren alles opzij gezet voor PEC Zwolle. Dat maakt de keuze om te stoppen ook heel moeilijk voor hem. We vinden het ontzettend jammer dat Isaak ons gaat verlaten, maar respecteren zijn keuze. We zijn Isaak dankbaar voor zijn tomeloze inzet al die jaren en wensen hem het allerbeste. Als kind van de club zal onze deur voor hem uiteraard altijd openstaan."