Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Heracles Almelo

Heracles Almelo neemt het zondag in de vierde speelronde van de Eredivisie op tegen PEC Zwolle. Het duel in de provinciehoofdstad begint om 14.30 uur.

Trainer Erwin van de Looi is tevreden over de eerste drie wedstrijden van zijn ploeg. “We hebben drie behoorlijke wedstrijden op de mat gelegd, maar we hebben nog maar twee punten. We moeten voorin nu meer het verschil gaan maken.”

Van de Looi zag de tegenstander van komende zondag een goede wedstrijd afleveren in Nijmegen. “Ze waren de bovenliggende partij in de uitwedstrijd tegen N.E.C. en je zag dat ze goed kunnen zijn aan de bal. Daarnaast hebben ze zich de afgelopen weken ook versterkt met meerdere spelers.”

“Je merkt bij ons dat het niveau op de trainingen ook stijgt nu er weer een aantal spelers aangesloten zijn bij de training. Ook de nieuwe jongens die afkomstig zijn uit het buitenland integreren steeds beter. De meeste buitenlandse jongens, zelfs Suf Podgoreanu en Juho Talvitie die gehuurd zijn, hebben inmiddels de eerste Nederlandse lessen erop zitten. Dat is een goed teken en het geeft aan dat ze er veel energie in willen steken, zowel op als buiten het veld. Hierdoor gaan ze ook op de trainingen sneller bepaalde situaties begrijpen.”

Heracles Almelo kan zondag in Zwolle vanwege blessures niet beschikken over Sava Cestic, Stijn Bultman, Jan Zamburek, Nikolai Laursen, Diego van Oorschot en Jizz Hornkamp.

Mario Engels kijkt uit naar het uitduel tegen PEC Zwolle: “We moeten energie brengen en agressief zijn. De eerste drie wedstrijden van het seizoen hebben ons vertrouwen gegeven. We hebben dus vertrouwen om een goed resultaat te boeken in Zwolle.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing met Mario Engels bij Heracles TV.