Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Younes Namli keert terug bij PEC Zwolle?

Volgens De Stentor gaat PEC Zwolle een grote slag slaan met de terugkeer van Younes Namli bij de club. PEC Zwolle hintte vanmorgen op transfernieuws en het medium gaat het dan om de terugkeer van Namli. Vele fans van PEC Zwolle zullen hier blij mee zijn

Screenshot_20240906_102027_Instagram

Namli besloot eind vorig seizoen om zijn aflopende contract bij PEC niet te verlengen. De spelmaker hoopte op een stap hogerop en sprak onder meer met Ajax. De Amsterdammers gingen echter niet met hem in zee. Ondanks de personele problemen op de Ajax-vleugels lijkt dat standpunt de afgelopen dagen niet veranderd.

Toch werd een snelle terugkeer in Zwolle lang als onmogelijk geacht door de ambities van Namli. Zelfs vorige week hield technisch manager Gerry Hamstra nog geen rekening met de buitenspeler. "We hebben echt wel pogingen gedaan deze transferperiode. Hij is daarin ook duidelijk geweest. Ik heb hem als mens heel hoog zitten, buiten dat hij heel goed kan voetballen. Hij is en blijft welkom." De hoop van de Zwolse fans komt nu alsnog uit. Namli gaat weer aan de slag bij de Blauwvingers.

Younes Namli speelde in totaal al drie seizoenen bij PEC. Van 2017 tot 2019 en afgelopen seizoen. Daarin was hij van grote waarde met vier goals en acht assists. Bovendien behoorde hij tot de spelers in de eredivisie die de meeste kansen creëerden.

PEC kan Namli goed gebruiken. De ploeg van Jansen begon het seizoen met nederlagen tegen FC Utrecht (1-0), Feyenoord (1-5) en NEC (1-0). Ruim een week geleden werd Heracles Almelo (3-0) wel ruim verslagen.